onsdag 30. november 2011

Ikke ordnet julekalender ennå?

Kilde
Her er noen alternativer:

Pakk inn....

  • 24 lapper med oppmuntringer og komplimenter. Kan hun eller han ikke lese kan du lese dem høyt for barnet hver morgen. Hvem liker ikke å bli skrytt av?
  • 24 lapper med aktiviteter som skal utføres frem til jul. Feks "kjøpe julestjerne og ta med til bestemor", "bake pepperkaker", tegne julekort til tanter og onkler, eller "gå til xxx og ta med kakao og niste". Gjerne små aktiviteter i uka, og større i helgene. 
  • 24 tomme komvolutter el lign - i dem skal man gi 10,- per dag. Alle pengene skal så sendes i gave til noen andre barn som trenge0r det. SOS-barnebyer er bare et av mange gode alternativer. Dette kalles omvendt julekalender  - man gir isteden for å få! :)
  • 24 julesanger - syng en hver dag! Finner du ikke 24 stk er det selfølgelig lov å bruke noen av de samme om igjen. Avsluttes med favorittsangen på julaften mens man går rundt juletreet. 
  • 24 tomme ark - tegn en tegning hver dag, scan dem inn og lag fotobok av dem sammen med bilder fra advent og julehøytiden. Her finner du en del alternativer. Her er et alternativ om man vil bestille fra USA.

Hva slags julekalender har dere?

2 kommentarer:

  1. Te-julekalender er en av mine favoritter :-) Yogi-te har en julepakke med 2x12 ulike te-poser. Om man nummererer dem tilfeldig får man en te-overraskelse hver dag fram til jul :D Man kan selvfølgelig lage en te-kalender helt selv også.

    SvarSlett